{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sul teada on vaja, kui su elukaaslane on Jäära tähemärgi all sündinud.

J ääradest ei ole alati kerge aru saada. Kui asi puutub armastusse või sõprusesse on nad vahest täiesti väljakannatamatud. Tundub, nagu nend...

Jääradest ei ole alati kerge
aru saada. Kui asi puutub armastusse või sõprusesse on nad vahest täiesti väljakannatamatud. Tundub, nagu nendega suhtlemiseks peab kindad kätte panema ja kikivarvul käima.

Kaalu pikalt enne, kui sa Jääraga suhet alustad ja loe enne läbi, mis allpool kirjas on.

1. Jäär tahab alati, et asjad oleksid tehtud tema äranägemise järgi.

Ta võib sind vajadusel aidata aga ära loodagi, et sa saad tema iseloomu muutma hakata.

Ta teeb alati nii, nagu ta seda soovib, pole tähtis, mida sina sellest arvad ja mida sa talle ütled, sest tema teeb alati kõik õieti. Vähemalt ta ise arvab nii.

Ära hakka teda kritiseerima, ta vihkab seda.

2. Jäär on sündinud juht.

Jäär, kes seda tähemärki esindab ei ole mitte juhuslikult valitud. Jäär ei ole kõige kaunim ja kuninglikum loom aga ta on kahtlemata juht. Vanasti peeti jäära otsusekindluse ja autoritaarsuse sümboliks.

3. Ta võib olla agressiivne.

Ta on juhitud sõjajumal Marsi poolt ja sellepärast võib ta elus olla halastamatu. Nad võivad üles näidata suurt agressiivsust. Aga nad jäävad alati siirasteks. Nende arvates ei tohi tõde moonutada. Nad paiskavad alati välja selle, mida nad mõtlevad.

Sa võid aimata, et Jäärad saavad alati oma tahtmise.

4. Nende element on tuli, see muudabki neid kirglikeks ja impulsiivseteks. 

Kooselus on nad aga väga head kaaslased. Parim viis, kuidas tema tähelepanu püüda, on teda koguaeg üllatada. Näiteks reiside ja kingitustega.

Kui sa suudad Jäära silmad särama panna, oled sa võitnud.

5. Nad on kannatamatud.

Jäärad pulbitsevad energiast. Kui nad seda energiat kasutada ei saa, siis muutub ta närviiseks ja võib plahvatada. Ja kui see peaks juhtuma, siis pole see ilus vaatepilt.

Jääral pole absoluutselt kannatust ja selles küsimuses ei maksa neid muuta. Parem on, kui sa kohtumistele hiljaks jääda.

6. Igavus ajab nad põgenema.

Jääradel on üldjuhul probleemi keskendumisega. Nad tunnevad ruttu igavust ja kui mingi asi neid enam ei huvita, ei oota nad minutitki, et minema jalutada.

Sama reegel kehtib armusuhetes, töö juures, õpingute ajal, söömise ajal, muusikat kuulates jne. Aga ära muretse, sa näed kohe, kui Jäär sinuga igavust tunneb.

7. Nad tahavad vabadust.

Omades nii domineerivat, kirglikku ja agressiivset iseloomu on selge, et Jäärad on suured vabadusearmastajad. Suur vabadusearmastus võrdub hirmuga sõltuvuse ees.

Ta ei taha mingil juhul, et keegi ta seljas elaks ja talle kuklasse hingaks. Aga ta on võimeline suhteid looma ja koos elama. Tal on vaja selleks aega, mida sa pead talle varuma.

Tema kaaslane peab teda toetama kõigis tema plaanides, isegi kõige hullemates.

Nad armastavad ambitsiooni, edu ja otsusekindlust.

8. Nad on ustavad ja kaitsvad.

Kui sa juba oled tema "karja" sisse lubatud, siis kaitseb ta teid elu hinnaga.

Tema sõprade vaenlased on ka tema vaenlased. Sind on hoiatatud!

9. Kui nad armastavad, siis armastavad nad tõeliselt.

Kogu see nimekiri võib mõnelegi hirmutavalt mõjuda aga tegelikult tuleb ka ära mainida, et Jääral on suured tunded ja ta oskab armastada. Armununa on ta sulle pühendunud.

Hoiatus: ära peta teda. Jääral on küll sarved peas aga see ei ole vabandus. Sest vastasel juhul võid sa seda kogu elu kahetseda.


Kommentaare ei ole