{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas te sobite astroloogiliselt oma kaaslasega?

S odiaagimärgid on jagatud nelja rühma: Tulemärgid: Jäär, Lõvi, Ambur Maamärgid: Sõnn, Neitsi, Kaljukits Õhumärgid: Kaalud, Kaksikud...

Sodiaagimärgid on jagatud nelja rühma:




Tulemärgid: Jäär, Lõvi, Ambur

Maamärgid: Sõnn, Neitsi, Kaljukits

Õhumärgid: Kaalud, Kaksikud, Veevalaja

Veemärgid: Vähk, Skorpion, Kalad


Astroloogilised kooslused :



Kaks tulemärki:

See on tõenäoliselt kõige plahvatusohtlikum kooslus, sest mõlemad on väga dünaamilised, energiat täis, ambitsioonikad ja julged. Koos võivad nad korda saata suuri tegusid ja ellu viia mitmeid tähtsaid projekte. Selline suhe on täis kirge ja pingeid.

Tulemärk ja maamärk:

Selline kooslus toob ette kõige rohkem probleeme, sest sarnaneb vulkaanile. Ta võib jäâda kestma aga ta on hävitav. See tähendab, need kaks märki on võimelised tegema koos suuri tegusid, tähtis on, et nad üksteist hästi mõistaksid ja omavahel hästi läbi saaksid.

Tule- ja õhumärk:

Sellist kooslust võib pidada huvitavaks, energiliseks ja võimsaks.  Õhumärk teab, kuidas oma kaaslast maha rahustada, et ta uuesti oma külma vere üles leiaks, samal ajal, kui tulemärk  annab õhumärgile jõudu ja vitaalsust. Nad täiendavad teineteist.

Tule- ja veemärk:

Nemad on pigem mõeldud hingesõpradeks jääma. Miski tõmbab neid teineteise poole siiski hoolimata nende erinevustest. Ent selleks, et see suhe toimib, peavad nad palju vaeva nägema. Nende erinevus on liiga suur, nad ei ole samal lainel.

Kaks maamärki:

Need kaks moodustavad liiga tõsise paari. Nad hindavad stabiilsust ja turvalisust, nad sobivad küll kokku aga nad ei jäta ruumi spontaansusele. Nad peavad mõlemad selle kallal tööd tegema.

Maa- ja õhumärk:

Nende kahe kooslus nõuab palju pingutusi nende mõlemi poolt. Ühel on pea koguaeg pilvedes ja teine katsub teda koguaeg maa peale tagasi tirida.

Maa- ja veemärk:

Veemärk on see, mis sobib kõige paremini maamärgile, see suhe võib suurepäraselt toimida, nad on alati teineteise jaoks olemas. Usalduslik ja stabiilne maamärgi iseloom suudab rahustada veemärgi kartusi ja tundlikkust.

Kaks õhumärki: 

Need kaks mõistavad teinteist suurepäraselt ja oskavad iga hetke nautida. Selles suhtes valitseb tasakaal, mis tugineb suhtlemisele ja usaldusele.

Õhu- ja veemärk:

Nende suhe on stabiilne aga vajab palju pingutusi, et teineteist mõista ja oma erimeelsustega leppida.

Kaks veemärki: 

Väga väike on see võimalus, et kaks selle märgi esindajat suudaksid teineteist tâiendada. Selline suhe on külm ja kauge, sest mõlemad märgid on väga tundlikud ja neil on raskusi oma tunnete väljendamisega.













Kommentaare ei ole