{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Nõuanded naistele, mida kooselus vältida.

Kui sa oled koos Jäära tähemärgi all sündinud mehega, siis ära kamanda teda! Jäärale meeldib tunda, et tema on see kes otsustab. Sellepäras...

Kui sa oled koos Jäära tähemärgi all sündinud mehega, siis ära kamanda teda! Jäärale meeldib tunda, et tema on see kes otsustab. Sellepärast, mida vähem sa teda kontrollid, seda paremini ta ennast tunneb ja seda õnnelikumad te olete.
Kui sa oled koos Sõnni tähemärgi all sündinud mehega, siis pole sul mingit mõtet hakata teda veenma oma otsuseid muutma. Ta on ju nagunii 100% kindel oma ideedes ja veendunud oma tõekspidamistes. Talle ei meeldi muutused. See inimene, kes suudab teda veenda, et ta oma arvamust muudaks pole veel sündinud!

Kui sa oled koos Kaksikute tähemärgi all sündinud mehega, siis ära ohka koguaeg! Ta ei talu seda välja. Ole temaga kannatlik ja rahulik, kui ta närvis on, see väldib nii mõnegi tüli.

Kui sa oled koos Vähi tähemärgi all sündinud mehega, siis ära ründa teda koguaeg (sõnadega muidugi). Enn millegi ütlemist, mis võib teda solvata loe parem kümneni ja hinga sügavalt sisse. Sest Vähid ei unusta: kui sa kord neid solvanud oled, jäävad nad seda tükiks ajaks mäletama.

Kui sa oled koos Lõvi tähtkujus sündinud mehega, siis ära alahinda teda. Ära alaväärtusta teda: kui ta kord midagi juba ütelnud on, siis võta vaevaks seda uskuda, sest tema juba niisama nalja ei heida. Ta armastab olla juht ja liider, kelle võimu üle ei vaielda, saa sellest kord aru.

Kui sa oled koos Neitsi tähtkujus sündinud mehega, siis ära lasku vaidlustesse. Kontrolli ennast ja ära ärritu kohe, kui ta midagi ütleb. Küll sa näed, millisel määral see teie suhet parandab.

Kui sa oled koos Kaalude tähemärgi all sündinud mehega, siis vaata ette, et sa ennast käest ei lase. Kaalud on tuntud oma piinliku hügieeniarmastuse poolest ja kannavad oma välimuse eest palju hoolt. Sellepärast unusta ära väljaveninud dressid ja rasvased juuksed, vastasel korral jookseb ta sinu juurest minema.

Kui sa oled koos Skorpioni tähemärgi all sündinud mehega, siis ära mine labaseks. Skorpion armastab salapära ja kõike, mis igapäevaelust teda välja viib. Igasugune vulgaarsus ajab ta põgenema.

Kui sa oled koos Amburi tähemärgi all sündinud mehega, siis hoolitse, et tal sinuga igav ei hakkaks. Amburid on nagu lapsed, neid peab koguaeg lõbustama. Sellejaoks katus talle koguaeg uusi lõbustusi välja nuputada, sest rutiin tapab ta.

Kui sa oled koos Kaljukitse tähtkujus sündinud mehega, siis vaata, et sa ei peta teda. Kaljukits sulle teist võimalust ei anna. Sellepärast ära riku kõike ära teda petma hakates.

Kui sa oled koos Veevalaja tähtkujus sündinud mehega, siis ära ole liiga pealetükkiv. Veevalajad on iseseisvad, neil on vaja ruumi hingamiseks ja nad ei kannata, kui keegi neil koguaeg seljas elab.

Kui sa oled koos Kalade tähtkujus sündinud mehega, siis ära käi nagu kass ümber palava pudru vaid mine otse asja juurde. Igasugused peensused võid rahulikult ära jätta, sest ta ei saaks sinust aru ja mõtleks, et sa raiskad tema aega. 








Kommentaare ei ole