{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Härg/Pühvel

H ärg on ambitsioonikas, pigem rahuliku iseloomuga ja armastab edu saavutada kõigis oma ettevõtmistes. Armastus ei ole tema jaoks esmatä...

Härg on ambitsioonikas, pigem rahuliku iseloomuga ja armastab edu saavutada kõigis oma
ettevõtmistes. Armastus ei ole tema jaoks esmatähtis, ta otsib eelkõige ametialast edu. Härg armastab oma tööd. Ta võib õnnelik olla ainult siis, kui saab end tööpostil tunnusatuna ja vajalikuna tunda. Ta ei oska olla ilma tööta. Tal on vaja liikuda ja end rakendada. Töökohustuste raskus ei hirmuta teda.
Olles ülepeakaela töö alla mattunud, kipub Härg unustama, et aeg-ajalt on vaja puhata ja elu nautida. Härg armastab olla alati tegevuses - lihtsalt tugitoolis istudes ja mitte midagi tehes tunneks ta end halvasti. Ta ei kannataks seda lihtsalt välja.


Õnnenumbrid: 1, 3, 5, 12, 15, 33, 35, 51, 53

Sobivad sodiaagimärgid: Rott, Jänes, Kukk, Ahv

Ebasobivad: Tiiger, Hobune, Draakon




Armastus:

Ta ei hiilga just oma romantilise küljega. Kindlas ja püsivas suhtes võib ta välja näidata teatud tähelepanelikkust teise inimese vastu, aga temalt ei maksa oodata originaalseid ideid ja üllatusi. Ta on realist ja elab konkreetses maailmas. Teda huvitavad kestvad ja püsivad suhted - üheöösuhted ei ole tema rida. Aga isegi kellegagi koos olles tahab ta end tunda vabana. Tema vabaduse piiramine ja tema elu liigne kontroll paneks teda end tundma, otsekui oleks ta lõvi puuris.

Suured kired ja muu sellega kaasnev ei ulatu tema mõistuseni. Ta eelistab elada reaalsuses ja ei saa isegi aru, mis asi on armastuse põletav leek. Ta ei seo ennast kellegagi ennem, kui ei ole oma valikus täiesti kindel. Ta on truu ja hindab korralikku suhet, kus igapäevaelu on kindlate reeglite järgi seatud ja hästi organiseeritud.

Üldiselt pöörab ta rohkem tähelepanu oma perekonnale, kui välistele suhetele teiste inimestega.

Head omadused

Üks tema kõige parematest omadustest on see, et temale võib alati kindel olla. Ta elab kohusetundlikult ja teeb kõike korralikult. Sama lugu on ka tema töökohustustega, millega ta kunagi hätta ei jää. Raskuste korral säilitab ta alati rahu, ta näitab välja sihikindlust ja teeb kõik, et oma soovitud eesmärke lõpule viia.

Ta on kohusetundlik, metoodiline ja talle võib usaldada ükskõik millise probleemi, teadmisega, et ta suudab selle alati lahendada.

Ta on teenistusvalmis, ta aitab teisi ilma midagi vastu küsimata. Ta ei oota teiste tänu neid aidates, tema jaoks on see elementaarne, et inimesed teisi aitavad ja ta teeb seda hea meelega.

Ta teab, kuidas teiste inimeste usaldust võita. Ta on siiras ja läbipaistev, inimesed hindavad teda. Tänu tema omapärasele karismale tõmbab ta teisi ligi. Inimestele meeldib temalt nõu küsida.




Halvad küljed


Üks tema suurimatest puudustest on ta fantaasiapuudus. Kuna ta hindab ainult seda, mis on konkreetne, siis ei pea ta lugu kujutlusvõimest. Ta käib mööda läbi aegade sissetallatud rada ja ei hakka revolutsioone maailmas korraldama. Tema eesmärk on elada rahulikult. Utoopilised ideed ei ole tema jaoks. Sotsiaalsed võitlused ja soovid muutuda hirmutavad teda. Härg armastab stabiilsust ja korda oma elus.

Tema sissejuurdunud harjumused mõjuvad talle tahustavalt, sellepärast on tal kalduvus omada eelarvamusi inimeste suhtes, kes tahavad olla originaalsed ja muudavad pidevalt arvamust. See on tegelikult kurb, sest ilma fantaasiata võib elu tunduda kaunis tuhmivõitu. Ja need, kes temaga koos on, võivad kord igavust tunda temaga.


Töö


Ta armastab oma tööd ja tunneb end seal hästi. Ta armastab tööd teha ja olla vajalik. Tunda end kasulikuna on talle vajalik juba selleks, et tunda end elavana. Ta on rahuliku iseloomuga ja oskab väga hästi asju organiseerida, tema töökaaslased hindavad tema kohusetundlikkust ja tema soovi alati paremini teha.

Mitte ükski väljakutse ei hirmuta teda, vastupidi, tema tahtejõud annab talle jõudu üle saada kõikidest raskustest. Ta läheb alati lõpuni, sest ta vihkab läbikukkumisi ja asjade pooleli jätmist. Temale omase vankumatu tahtejõuga, suudab ta üle saada kõikidest raskustest.

Härjad on väga head ettevõtjad, firmajuhid ja direktorid. Ta tunneb end väga hästi olles vastutaval kohal. Ta on väga kvaliteetne ja hinnatud töötaja, tänu oma oskusele lahendada probleeme ruttu ja sujuvalt. Kommertsaladel tunneks ta end suurepäraselt. Riigitöö võiks talle samuti sobida, võttes arvesse, et ta armastab korda ja püsivust.

Kommentaare ei ole