{ads}

HIDE

Viimased

latest

13 asja, mida tugevad inimesed ei tee

Tugevatel inimestel teistsugune maailmavaade ja nad tegutsevad teistmoodi. 1. Tugevad inimesed ei jäta kõike sinnapaika, kui asjad ...

Tugevatel inimestel teistsugune maailmavaade ja nad tegutsevad teistmoodi.


1. Tugevad inimesed ei jäta kõike sinnapaika, kui asjad nende soovide kohaselt ei lähe

Nende üks peamisi iseloomujooni on nende püsivus. Nad ei lase end heidutada erinevatest takistustest, mis nende teele ette võivad tulla. Nad proovivad iga hinna eest leida oma probleemidele lahendust ja parimat moodust takistusest mööda minna.

2. Nad ei kadesta teisi.

Teiste edu kadestamine on vaid aja raiskamine, selle väärtusliku aja, mille te võite kulutada oma eesmärgi saavutamisele. Igaühel on omad tugevad küljed. Keskendu oma tugevustele, mida sa saad edasi arendada.

3. Nad õpivad vigadest

Kõk teevad vigu aga targad õpivad vigadest ja ei lange kaks korda samasse lõksu. Sellepärast on oluline analüüsida situatsiooni, hinnata seda ja tulevikus vältida.

4. Nad ei süüdista teisi omaenda probleemides

Nad ei süüdista oma peret, sõpru, ülemust, valitsust oma probleemidest, sest see ei ole tulemuslik käitumine ja see ei lahenda mitte midagi. Oma meelepaha toites kaotad sa mõttetult oma energiat, selle asemel, et seda kasulikult kasutada. Edukas inimene on vastutustundlik oma edu ja kaotuste ees.

 

 

 



5. Nad ei väldi riski

Elus edasijõudmiseks on vaja riske võtta. See ei tähenda, et tuleb tegeleda ebareaalsete projektidega vaid välja tulla mugavuse tsoonist, et uurida uusi silmapiire ja võtta algatusi. Ole valmis uuteks võimalusteks, mida elu pakub jäädes loogiliseks ja mõistlikuks.

6. Nad ei oota kohest tasu

Kõik inimesed tahavd oma töö vilju näha. Aga igapäevaelus ei tule tasu kohe silmapilkselt. Tuleb olla kannatlik ja leida aega. Suur edu ei tule üleöö.

7. Nad ei seo end minevikuga.

Kõigil inimestel on häid mälestusi, millest nad kinni hoiavad aga sellele koguaeg kinnitumine võib takistada edasi liikumist ja minemist. Ela täiel määral tänases päevas ja hoia pilk tulevikus, mida sa ehitamas oled. Minevikku vaata ainult selleks, et sealt midagi õppida.

8. Nad ei ela selleks, et teistele meeldida

Tugevaid inimesi peetakse tihti egoistideks, sest neid ei huvita tihti see, mida teised neid arvavad. Tegelikult on see väga positiivne hoiak, sest soovides iga hinna eest teistele meeldida ja teistele head teha unustavad inimesed iseennast ja kaotavad omaenda tahtejõu ja iseloomu.

 

 

 



9. Nad suudavad muutustele vastu panna.

Elu on pidevas muutumises. Aeg läheb ja tulevad uued mõtlemisviisid ja teod. Selle jaoks peab olema paindlik ja kohanemisvõimeline, et nende muutustega kaasa minna, ilma seejuures kaotamata iomaenda identideeti ja eesmärke

10. Nad ei taha olla koguaeg teistega ühenduses

Inimene on loomult sotsiaalne. Elades teistega kontaktis vahetavad nad teadmisi. Sellegipoolest on väga oluline aeg-ajalt end lahti võtta sellest ühiskonnast ja leida aega iseendale, et end uuesti laadida. Ainult iseseisvad inimesed ei karda üksindust.

11. Nad ei lähe massidega kaasa

On siis tegemist mõtlemiste või tegudega - tugevatel inimestel on omaenda moodused selleks. Nad ei lase end mõjutada niisama kergelt ja sellepärast, et enamik seda teeb. Kui see neile ei sobi, siis keelduvad nad asjaga kaasa minemast.

12. Nad ei oota alati halvimat

Igasuguste hüpoteeside - positiivsete või negatiivsete tegemine on hea viis, mis aitab ennetada erinevaid olukordi, kus sa end leida võid. Aga kui sa oled pessimist ja ootad alati halba, rikud sa omaenda elu ja jääd ilma headest võimalustest.

13. Nad ei jäta asju järgmisele päevale

Igasugune viivitamine on pahe, mida tuleb kohe parandada. Kui sa alati oma asjad järgmisele päevale jätad ei aita see sul uute asjadega alustada ega edasi liikuda. Tugevad inimesed teavad, kui tähtis on oma kalendrist kinni pidada ja nende kohustuste nimekiri on nende edu võti.

Kommentaare ei ole