{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 märki, mis näitavad, et sa oled sündinud Neitsi tähtkujus.

1. Sa armastad teisi aidata. Sa oled alati hästi organiseeritud ja sulle ei meeldi inimesed, kelle juures korralagedus valitseb. Teised inim...

1. Sa armastad teisi aidata.

Sa oled alati hästi organiseeritud ja sulle ei meeldi inimesed, kelle juures korralagedus valitseb. Teised inimesed hindavad sinu korraarmastust ja on sulle lausa tänulikud, kui sa neid aitad :)

2. Sa oskad olukordi oma kasuks pöörata.

See on üsna muljet avaldav oskus ja sa kasutada seda muidu väga tihti. Kuna sa oled väga tark, leiad sa alati parima mooduse, kuidas antud situatsioonist kasu saada. Suurepärane!

3. Sa armastad keelepeksu.

Sa tunned alati kõige vastu huvi ja tead alati kõike, mis ümberringi toimub! Kui mõni su töökaaslastest rasedaks jääb, saad sina seda esimesena teada! Aga sa oled suurepärane ja asendamatu seltskonnas, sest sinuga on huvitav!

4. Sinu peale võib kindel olla.

Sa ei jäta inimesi niisama sinnapaika, su sõbrad võivad alati sinuga arvestada, mis ka ei juhtuks, sa oled alati nende jaoks olemas, on see siis vestlus või abi, mida nad vajavad.

5. Sa armastad detaile.

Neitsi tähemärgi all sündinud inimesed pööravad palju tähelepanu detailidele, see on samaaegselt nende hea kui ka halb külg.

6. Sa oled enda vastu karm.

See on väga hea, et sa oled hästi organiseeritud (siin on ilmselt kõik nõus)  aga kahjuks puudub sul oskus end lõdvaks lasta. Kui asjad ei lähe sinu ootuste mööda, ärritud sa oma lähedaste peale. Nemad armastavad sind ja kuulavad su ära aga ole ometi enda vastu parem. Kõik teevad vigu ja see on normaalne!

7. Sa näed kõike mustas valguses.

Sündida Neitsi tähtkujus on vist üsna stressi tekitav, sest sa ei oska asjadel lihtsalt minna lasta. Sa ei suuda vabaneda ammu juhtunud asjadest, mis su südant pitsitavad; kodus mõtled sa töömuredele ja tööl kodu probleemidele. Saa ükskord aru, et stress ei ole sulle hea ja vahest tuleb osata end välja lülitada, andestada ja tegeleda millegi muuga.

8. Sul on head karjäärivõimalused.

Sa oled just sobiv ametile, kus nõutakse täpsust, korda ja kus on vaja palju tähelepanu detailidele koondada. Raamatupidaja või planeerijana oleksid sa täpselt omal kohal ja leiaksid oma õnne. Ja teeksid ka teised õnnelikuks, sest nii head töötajat ei leia iga päev!

9. Sa oled säästlik.

Sina raha ei hakka aknast välja viskama ja raha on sul alati arvel! Sõbrad kadestavad sind su ettenägelikkuse poolest.

10. Sa oled perfektsionist armastuses.

Sa veedad liiga palju aega unistades oma printsist (printsessist) valgel hobusel, ilma märkamata, et ta tegelikult juba su nina all võib olla. Mis siis, et ta pole täiuslik, mis siis, et hobune tal üldse puudub, mis siis, et ta ei vasta sinu nõuetele aga ära unusta, kallis Neitsi tähemärgi all sündinu, et just sellised armulood ongi kõige paremad.

Kommentaare ei ole