{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sobivuse horoskoop: Naine Jäär - Mees Sõnn

K ui Jäärast naine kohtab Sõnnist meest, on nende suhte tugevamateks punktideks harmoonia ja kooskõla. Nende iseloomud täiustavad ükstei...

Kui Jäärast naine kohtab Sõnnist meest, on nende suhte tugevamateks punktideks harmoonia ja kooskõla. Nende iseloomud täiustavad üksteist nii hästi, et neil ei ole raske teineteisega suhtlemisel.

Sõnn on alati kahe jalaga maa peal. Tema kaaslane aga on koguaeg liikumises ja tegevuses.

Tema elav hing ja ekstravagantsus põrkavad teinekord valusalt vastu Sõnni passiivset iseloomu, nii et viimane temast lõpuks ära väsib.

Sõnn on suur töömees ja ei kõhkle end ülepea töö alla matmast. Rahaline turvalisus on tema jaoks väga oluline. Sellepärast kutsutakse teda mõnikord ihneks. Jäärast naine aga on helde ja ei hooli suurt materiaalsetest väärtustest, ta võib kulutada rohkem, kui teenida. Sellepärast võib rahateema olla tihti tülide põhjuseks selles kodus. Mees ei mõista iialgi, kuidas naine nii kergelt rahaga ümber võib käia.


Aga rahateema pole ainus tülide põhjus, Jäärast naise provotseeriv käitumine valab õli tulle. Kui Sõnn tunneb liiga suurt pinget, sulgub ta endasse ja naisel on raske teda sealt välja tuua. Lisaks sellele on Sõnn pika vihaga ja ei andesta niisama lihtsalt.

Hoolimata neist erinevustest on nende üksmeel rasketel aegadel imetlusväärne . Elav ja julge Jäär ei karda riskeerida. Ta on äärmiselt rahuliku Sõnni kaitse all. Naise seiklushimu saab alla surutud stabiilse hoiakuga Sõnni poolt. Nende vahel areneb välja hea üksmeel ja nad leiavad teineteises jooni, mida neil endil vaja on. Füüsiline armastus pakub neile palju rahuldust mis aitab kaasa ideaalse suhte loomisele.




Kommentaare ei ole