{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks armastada Neitsi tähtkujus sündinud inimesi.

N eitsid on organiseeritud, metoodilised ja vastutustundlikud. Nad armastavad turvalisust ja hoolitsevad, et nad millestki puudust ei tunne....

Neitsid on organiseeritud, metoodilised ja vastutustundlikud. Nad armastavad turvalisust ja hoolitsevad, et nad millestki puudust ei tunne.

Neitsi tähtkujus sündinud inimesed on diskreeted ja tagasihoidlikud, kes ei hakka end ise esile tõstma hoolimata oma paljudest tugevatest ja headest külgedest.

Neitsi tähtkujus sündinud inimesed on targad ja asjalikud. Merkuuri märgi all sündinutena paistavad nad silma oma suurepärase analüüsivõime poolest. Nemad lahendavad ruttu kõige keerulisemadki probleemid.

Neitsidel on praktiline meel. Nad on mõjutatud planeet Maa poolt ja armastavad konkreetsust, oskavad igapäevaelus toime tulla paremini, kui keegi teine. Nad ei satu kergesti paanikasse, kui asjade seis üle pea kuhjuma hakkab.

Nad armatavad olla vajalikud. Nad on teenistusvalmis, alati aktiivsed, kuldsete kätega ja osavad igale tööle, võimelised parandama isegi purustatud südameid, lühidalt... hädavajalikud!

Nad liidavad lihtsuse ja elegantsuse. Nad põgenevad hiilguse ja liialduste eest aga oskavad klassi näidata olles klassikaliselt elegantsed, raffineeritud ja rahulikud. Vähesed suudavad seda.

Nad on täpsed. Neitsi tähtkujus sündinud inimesed ei tule veerand tundi varem kohtumisele ega anna umbmääraseid vastuseid otsutamise asemel.

Nad on iseseisvad. Nad saavad ise iseendaga hakkama, nad armastavad vabadust.

Armastuses on vaja kõigepealt nende usaldust äratada, niipea, kui nad end teie seltskonnas rahulikuna tunnevad, saavad nad oma tunnetel rääkida lasta.

Neid tuntakse tunnete poolest leigetena aga see on vale. Kui nad armastavad, siis nad armastavad. Neil puudub võib-olla natuke enesekindlust: nad ei usalda tundeid, mis neist suuremad on nad kardavad, et nende tundeid  ei jagata. Nad kardavad end reeta, olla paljastatud. Sellepärast nad ei kiirusta vaid hoiavad end tagasi ja valitsevad oma tundeid. 

Neitsid on zodiaagi suured perfektsionistid. Nad on minutiliselt täpsed ja võivad muutuda sellega ärritavaks. Temaga ei jää mitte midagi juhuse hooleks.

Neitsid hoolivad väga moraali- ja kohusetundest. Nad on ausad ja siirad ja otsivad teises täiuslikkust ja kui nad kord sellise õige inimese leidnud on, ei lase nad temast enam kergelt lahti. Tema unistus on luua kodu ja elada täiuslikus harmoonias.

Neitsi armastab, kui asjad on tehtud korralikult. Tema unistuste kaaslane on tagasihoidlik, keegi, kes end ei tõsta just esile ja kes armastab kodu korras hoida. Ta armastab kohusetundlikke inimesi. Et talle meeldida näidake talle, et te teda tunnete ja et teiega koos ei tunne ta millestki puudust. Tõestage talle oma tundeid delikaatsel moel.

Armastuses meiavad Neitsid ikka muretsemiseks põhjuks, kui muud ei ole, siis muretsevad nad iseenda pärast. Kui ta armastab, siis teeb ta kõik mis tema võimuses, et teisele meelt mööda olla. Ta on väga kriitilise meelega iseenda suhtes ja tunneb end tihti süüdi.

Ta oskab hästi kuulata, olles kannatlik ja mõistmata teiste üle kohut. Ta on hea nõuandja oma lähedastele.

Tema suur puudus on piinlik täpsustunne, mida ta nõuab ka teistelt.

Ta sobib ideaalselt Sõnni ja Kaljukitsega, hinnates Sõnni pragmatismi ja Kaljukitse püsivust.

Ta ei armasta kontrolli kaotada, ta vihkab ootamatusi, mis tekitavad temas ängistust. Ta ei tõsta end esile teiste seas ja võib tunduda liigagi diskreetne . Armastuses ei lase ta end tulistest kirehoogudest kaasa tõmmata, tema ratsionaalne meel takistab teda selles.

Ta on väga ettevaatlik armastuses, liigub samm-haaval edasi. Ta on armas, isegi kui vahest tema iseloom ärritavaks muutub. Ükskõik, kuidas ka ei ole, tema tunded on alati sügavad ja kui ta end juba sidunud on, tähendab see seda, et ta on teinud hea ja kindla valiku. Ta oskab olla õrn ja romantiline






Kommentaare ei ole