{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute tähtkuju ja kuidas nende tähelepanu võita

KAKSIKUD 21. mai - 20. juuni Õnnepäev: kolmapäev Õnnenumbrid: 2, 5 ja 7 Valitsev planeet: Merkuur Märk: Õhk Võtmesõnad : suhtlemisoskus,...

KAKSIKUD 21. mai - 20. juuni

Õnnepäev: kolmapäev

Õnnenumbrid: 2, 5 ja 7

Valitsev planeet: Merkuur

Märk: Õhk

Võtmesõnad: suhtlemisoskus, mõtlemine, liikumine, kohanemisvõime, õpingud, uudishimu, tarkus, veendumisoskus, leidlikkus, informatsioon.

Eriline võime: tihe side tulevikuga

Energiat andvad värvid: Lilla ja kollane, soovitatav valida riietusesemete ja aksessuaaride juures ning ümbritseda end nende värvidega. Öösel puhkamiseks ideaalselt sobivad värvid, et päeval kaotatud energiat taastada.

Head omadused: Neil on suurepäraselt arenenud suhtlemisoskus, mis muudab nad heaks valikuks juhtivatel kohtadel. Nende tarkus ja kiire õppimisvõime aitavad neil kiiresti uues töökohas kohaneda. Kaksikud hindavad inimesi, kes oskavad oma mõtteid välja öelda.

Halvad omadused: Nad on pealiskaudsed ja armastavad kuulujutte.

Sobiv keskkond: rahvarikas koht, kus palju räägitakse.

Mis teisi ligi tõmbab: Ilmekas pilk, elavus, peened näojooned

Kaksikuid on kerge ära tunda, sest nad on alati hästi hoolitsetud ja elegantsed. Nad oskavad end väärtustada. Ta on alati naeratav ja armastab suhelda. Ta oskab külvata head tuju enda ümber. Nad väldivad kohmakaid ja vaikseid inimesi.

Kaksikud on tuntud oma mitmenäolisuse  poolest.  Kaksikute tähemärki esindab yin ja yang, see tähendab, et te ei saa iialgi teada kumba kaksikuga teil hetkel tegemist on . Olles ühel hetkel lõbus ja heas tujus võib ta juba järgmisel hetkel olla tõsine ja kergesti ärrituv.

Kui te otsite enda kõrvale kedagi, kes oleks läbinähtavam ja kes teie eest hoolt oskaks kanda, siis vaadake Kaksikute asemel parem Neitsi tähemärgi esindajat. Kaksikud võivad olla kuulekad aga neil on üsna tugevalt väljaarenenud domineerimisvajadus.

Töö juures toob ta värsket energiat ja positiivset meelt kaasa. Tal tundub alati kiire olevat. Tal n praktiline meel ja ta oskab olla säästlik.

Ta oskab inimestega ümber käia ja saab alati oma tahtmise. Ta on väga läbinägelik. Ta armastab teiste kulul nalja teha.

Vabal ajal armastab ta muusikat, kunsti ja kirjandust.

Kaksikud on juhitud tugevast intellektuaalsest uudishimust, ta januneb kõike teada saada ja avastada, see muudab ta avatud maaimavaatega inimeseks. Ta tahab kõike teada, mis tema ümber sünnib.  Ta ei armasta ilma vastuseta küsimusi ja otsib pidevalt lahendusi. Ta on erudeeritud ja põgeneb rutiini eest.

Ta on sümpaatne, armastab seltskonda, omab head suhtlemisvõimet ja on tark, talle ei valmista sugugi raskusi uute inimestega kohtumised ega seltskonda sulandumised. Ta on lõbusa natuuriga ja armastab oma lähedaste kulul nalja heita, temaga igav ei hakka. Ta armastab uudsusi ja põgeneb niipalju, kui võimalik, igapäevaelu rutiini eest. Temal on alati ideid, et elu igavaks ei muutuks.

Nad ei kiindu armastuses kergesti. Nad armastavad teiste südametega mängida. Flirt on nende suur kirg, ta oskab muljet avaldada. Ta võib tunduda pealiskaudne esimesel kohtumisel. Pikemas suhtes soovib ta olla mõistetud.  Kaksikud otsivad elurõõmsaid inimesi, kes jäävad hingelt alati noorteks. Et talle meeldida on vaja olla positiivne ja leidlik. Kaksikuid tuleb lõbustada niipalju kui võimalik, et nad igavust ei tunneks. Ärge neile kohe tutvuse alguses abieluettepanekut tehke, sest nad armastavad oma vabadust. Jätke neile aega. Saage kõigepealt nende sõbraks.

Kui Kaksikud kedagi armastavad siis peab tema väljavalitu harjuma tema pideva pilkamishimu ja nokkimistega. Kaksikute jaoks kehtib deviis: kes armastab, see karistab. Aga sellest hoolimata ei maksa teda kergemeelseks pidada, tema jaoks on kõik läbi analüüsitud, ta ei lase end kergelt kirest kaasa viia. Tema valib endale kaaslase ise.

Armastuses võivad nad tunduda püsimatutena, ehkki oma sügavas sisimas soovib ta olla kellegagi koos. Aga mitte ükskõik kellega. Ta otsib ideaalset kaaslast ja ei veeda igaühega oma aega. Ta on sentimentaalne aga hoiab jalad alati maa peal. Ta ei pane end kunagi kellegi pärast ohtu, eriti, kui ta tunneb , et too teine seda ei vääri. Tema jaoks tähendab armastus kaitset ja stabiilsust. Ta on loomult truu, ei ole armukade ega pealesuruv. Ta võib tunduda liigse perfektsionistina ja ootab liiga palju oma kaaslaselt.

Et suhe kestma jääks on oluline selle eest hoolt kanda. Kaksikud armastavad üllatusi ja nad ootavad, et nende kaaslane oskaks neid üllatada. 
 
Kaksikud, eriti Kaksikutest naised,  armastavad rääkida, suhtlemisoskuse peale on neil annet, see tuleb kasuks professionaalsel pinnal - tema jaoks uksed kaua kinni ei seisa. Tema tarkust ja kohanemisvõimet hinnatakse kõrgelt.

Ta ei kannata vaikust ja inimesi, kes palju rääkida ei armasta. 

Kaksikud on kergesti solvuvad, mõtelge enne, kui te midagi talle ütlete.

Ta sobib suurepäraselt Veevalaja või Kaalude tähemärkide esindajatega.

Kaksikud armastavad tarkust peale kõige. Ta armastab pikki jutuajamisi, flirtida õhtute kaupa. Ta on osav ja oskab sõnadega ümber käia.

Ta ei armasta end tunda maailmast suletuna. Ta januneb uute väljakutsete järele. Ta on väga liikuv ja kohaneb hästi iga situatsiooni ja inimesega , keda ta kohtab. Ta on sümpaatne ja sotsiaalne ja ei vihkab eelarvamusi. Ta põgeneb tülide, etteheidete ja pereprobleemide eest.

Aeg-ajalt on neil vaja olla omaette. Nad on väga iseseisvad. Kui see juhtub, siis ärge solvuge ega võtke seda isiklikuna - neil on lihtsalt vaja oma asju teha. Ta tuleb pärast teie juurde tagasi, et teiega kõike jagada. 

Te ei suuda Kaksikuid tagasi hoida, kui nad kord ärritunud on. Parem on neid sellisel hetkel natuke üksi jätta, kuni nende vihahoog maha jahtub.

Nad on paindlikud ja aktiivsed. Nad saavad igas olukorras hakkama.

Kaksikud on sageli saledad, peente ja ilusate näojoontega, sirge ninaga ja graatsilised, nagu kass. Nad vananevad aeglaselt, nende keha säilitab kaua noorusliku füüsilise ja vaimse vormi.

Nad ei tunne tagasihoidlikkust ega mõõdukust.

Raha on neil vaja selleks, et osta seda, mida hing ihaldab. Kaksikud ei muretse eriti tuleviku pärast, raha säästmine ei ole prioriteet. Sellegipoolest nad ei kuluta liigselt ja tunnevad oma piire. Kaksikud võivad raha kergel käel välja laenata. 

Oma kodus nõuavad nad piinlikku korda. Nende kodu on mugav ja ilus.

Tervisest rääkides tuleb neil probleeme ette närvide ja hingamisteedega.

Et oma närve hoida peaksid nad toidumenüüsse lisama herneid, aprikoose, spinatit, keedetud kala, ploome, mereande ja tumedat riisi.

Kaksikud sobivad hästi Kaalude ja Veevalaja tähemärgi all sündinutega.

Parimad kolleegid oleksid Kalad.

Emotsionaalsel pinnal eelistavad nad Neitsi tähemärgi esindajaid.

Finantsiliselt sobivad nad Skorpionitega.

Armastuse ja abielu pinnal tunnevad nad end hästi Amburitega.

Lause, mida nad hädavalena tihti kasutavad: " Mina pole seda küll ütelnud!"






Kommentaare ei ole