{ads}

HIDE

Viimased

latest

Pikemas kooselus olnud paari kamasutra

Niipalju on rääkida väikestest ja suurtest probleemidest, mis tulevad kooselus ette. Kirjanik Simon Rich ja illustraator Farley Katz on k...

Niipalju on rääkida väikestest ja suurtest probleemidest, mis tulevad kooselus ette.

Kirjanik Simon Rich ja illustraator Farley Katz on koostanud järgmise kamasutra mõnusa huumoriga.

Asend " Motiveerides ennast ööks"


Naine läheneb kirglikult mehe jalgadele, et kokku pühkida kogu prügi, katsudes motiveerida teda aitama kodutöödes.

Asend " Nõudepesumasin"



Ideaalne neile, kellele meeldivad rollimängud. Mees võtab enda peale initsiatiivi panna nõudepesumasin käima. Seejärel astub naine mängu, et teha seda omakorda, sest tema mees on lihtsalt võimetu.



Asend " Värske õhk"



Siin tuleb rääkida sotsiaalsetest normidest ja adsobivate käitumisnormidega kohanemisest. See asend on üldiselt harrastatud paaride poolt, kes on koos juba pikemat aega. Selles asendis mees võib rahulikult õhku rikkuda ilma kaaslase eest vabandamata.

Asend " Teiste õnnetuse ees"



Kaaslased hoiavad käest, et näidata oma lähedust ja armastust, samal ajal, kui teine paar tülitseb. Imelik aga kogemused näitavad, et see ei toimi nii hästi eraelus.

Asend "2 + 1"



Klassikaline asend paarile, kellel on lapsed. Tihti leiab see aset just kõige kirglikumal hetkel, kui armastatud laps kohale saabub ja teatab, et kardab üksi magada. Kui see peaks juhtuma, hingake sügavalt sisse.

Asend " Kolmas"



Kui kodus on vaja mööblit liigutada ja naine ei palu abi oma mehelt, vaid maksab musklis naabrimehele, kes selle töö ära teeb ja kes selle tegemiseks peab särgi ära võtma. Sellises asendis naine naudib täiel määral indiviidi ülakeha, samal ajal, kui mees tunneb end õnnetuna, nagu konnakulles.




Asend " Armasta mind poes"



Naine lükkab meest poodi, olgugi, et see tõrgub vastu.


Asend " Varjatud ähvardus"



Mees üritab ruttu panna arvutit kinni, niipea, kui naine saabub, selleks, et naine ei saaks vaadata tema vestlusi. Sellises asendis võib juhtuda, et mees palju higistab. Võib täheldada ka südametöö muutusi naise juures.

Asend " Laps on vanaema juures"



Kaaslased võivad lõpuks ometi tagasi lükata kõik küllakutsed ja esimest korda üle tüki aja magada niikaua, kui nad soovivad. Kaks unerohu tabletti võivad siin aidata. Ka muud võib teha aga reaalsuses juhtub nii, et see viimane variant jääb ära.


Asend "Hetk rahu"



Kui mees läheb sõpradega jalgpalli vaatama võib naine lõdvestuda, vanni minna ja tunda suurt ja lühikest õnnehetke, täiesti üksi!



Allikas



Kommentaare ei ole