{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test- millise teeraja te valiksite ja mida see teie kohta ütleb?

Valige teerada, mis teid kõige rohkem köidab. Kujutage ette, et te olete metsas, ümberringi on rahu ja vaikus, linnud laulavad ja päike pais...


Valige teerada, mis teid kõige rohkem köidab.

Kujutage ette, et te olete metsas, ümberringi on rahu ja vaikus, linnud laulavad ja päike paistab.

Millise tee valiksite teie? 



Number 1.

Te olete kahtlemata rahuliku loomuga. Teerada, mille te valisite, on täis lilli. Te armastate nautida oma vaba aega ja tegeleda sellega, mis teile meeldib. Te oskate hinnata väikeseid asju elus. Te võite olla rahulik ja tagasihoidlik aga teie häält võetakse alati kuulda.

Number 2.

Teie armastate seiklusi. Te armastate uusi emotsioone ja uusi tundeid. Te olete julge, sageli valitakse teid juhiks ja pisiasjadega tegelemine ei ole teie rida.

Te armastate väljakutseid ja te teate, et viite oma projektid alati lõpule.

Number 3.

Teil on elust oma arusaamine ja te armastate tihti elu üle järele mõtelda. Teie kohta võib öelda, et te olete natuke metsik, omamoodi, vaba ja endassesulgunud. Elu on teie jaoks kui üks suur seiklus. Teil on oskus oma lähedasi maha rahustada.

Number 4.

Teil on hea huumorimeel. Te armastate niiöelda kulda ja karda ja kõike säravat. Teile meeldivad värvid, te olete kirglik ja ülemeelik. Te vaatate jõukuse ja külluse suunas. Teil on ambitsiooni ja te ei anna alla kergelt.

Number 5.

Teie olete maasool. Te olete terve meelega, aus, alandlik ja te ei lase teistel end kergelt rööpast välja viia. Te andestate kergesti ja unustate ruttu. Te naeratate palju.

Number 6. 

Te olete rahulik, mõistlik ja filosoof. Te armastate võib-olla üksindust aga aeg-ajalt juhtub, et te hindate ka teiste seltskonda. Te olete usaldusväärne ja teid armastatakse. 




Kommentaare ei ole