{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

VEEVALAJA Üldine. See aasta tuleb rikas heade juhuste ja suurte muutuste poolest ja ei jäta teile palju võimalust, et hinge tagasi tõmmata. ...


VEEVALAJA


Ãœldine.
See aasta tuleb rikas heade juhuste ja suurte muutuste poolest ja ei jäta teile palju võimalust, et hinge tagasi tõmmata. See suurte tegemiste periood meeldib teile. Te ei kõhkle kunagi üleskutset vastu võtmast ja see aasta toob tõendeid.
Teile meeldib olla vaimselt stimuleeritud ja te ei pea pettuma sellel aastal. Teie abi vajatakse, on selleks siis töö- või suhtevaldkond. Muretsemiseks pole põhjust, teid toetatakse kõikides kohustustes, mida te täitma peate.

Töö.
Kõigepealt käibki see professionaalse külje kohta. On võimali, et kõik tundub teile tavaline aga see on sellepärast, et te tunnete hästi oma tööd. Sellegipoolest, te peate lahendama mitmeid probleeme ja lõpetama mitmeid projekte, aga teie kasvav enesekindlus aitab teil täita kõik need missioonid ilma raskusteta. Teie strateegiline vaim aitab teil ületada probleeme külmavereliselt ja tõhusalt.

Raha.
Te võite kasutada seda strateegita, et oma finantse kontrolli all hoida. Isegi, kui te ei armasta tegeleda tüütute probleemidega on vajalik, peate te nendele aega pühendama. Te ei saa puhata ainult oma loomingulisusel ja olete kohustatud loobuma mõnedest hobidest, et säästa.

Armastus.
Te peate leidma aega, et järele mõelda ja analüüsida oma suhet ja see on täiesti võimalik tänu teie uuele meelelaadile. Te olete aastate jooksul õppinud teiste kohta palju ja nüüd on kätte jõudnud aeg, et neid teadmisi ära kasutada. Kui te olete vallaline, pöörduge oma tuttavate poole, et luua uusi tutvusi.


Kommentaare ei ole