{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

SKORPION Üldine. 2016. aasta tuleb täis muutusi. Te peate varuma palju kannatust varuks ja vaimujõudu. Kui te kuulate oma tundeid ja vaatate...


SKORPION

Ãœldine.
2016. aasta tuleb täis muutusi. Te peate varuma palju kannatust varuks ja vaimujõudu. Kui te kuulate oma tundeid ja vaatate neid, kes teid ümbritsevad, väljute te raskustest sirge seljaga.
Peale eelmist keerulist aastat peaksite te olemas valmis üleminekuks. On aeg, et te panete paika oma prioriteedid. Eelmiste aastate jooksul ei ole teil olnu palju võimalusi saatuse kulgu määrata, sellel aastal lõpuks ometi saate te võimaluse tegutseda ja ise end juhtida. Te muudate paljusid asju lihtsamaks, isegi, kui situatsioon tundub kaootiline.

Töö.
Teil tuleb ette raskusi professionaalsel pinnal aasta alguses aga see laheneb aasta lõpuks. Kui ta suudate neist raskustest üle saada, teie tahtejõud ja töö ei jää märkamatuks. Ja kui te ei ole rahul oma professionaalse olukorraga, see periood on ideaalne, et parandada oma teadmisi ja oskusi.

Raha.
Te olete väga ebaregulaarne ja see võib tekitada muret. Teie ametialased raskused lahenevad 2016. aastal lõpul ja sellel on positiivne tagajärg teie rahalisele küljele. Aasta lõpus on teil piisavalt sääste, et unustada mured. Teie pingutused kannavad vilja.

Armastus.
See olukord on vastupidine suhtevaldkonnas, sest aasta algus toob kaasa uusi romantilisi ja kirglikke perspektiive teie elus. Aga aasta jooksul peate te vastu võtma mitmeid olulisi otsuseid, mis puudutavad teie tulevikku. Olete te siis vallaline või kellegagi koos peate te mõtlema et paika panna omaenda prioriteedid. Mõned suhted lõppevad ja teised õitsevad. Leidke aega, et analüüsida oma suhteid ja vaadake, kas neil on tulevikku või ei.

Kommentaare ei ole