{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

NEITSI Üldine. Teil tuleb vastu seista soovile rütmi aeglustada ja kompromissile minna. Teie pühendumus ja usin töö on peamised trumbid, mis...


NEITSI


Ãœldine.
Teil tuleb vastu seista soovile rütmi aeglustada ja kompromissile minna.
Teie pühendumus ja usin töö on peamised trumbid, mis aitavad teil projekte ellu viia. Ja isegi, kui see pole teie jaoks kunagi probleeme tekitanud, peate te liikuma kiiremini ja riskeerima, kui soovite olla edukad.
Te saite tunda 2015. aasta ajal raskusi ja see jätkub ka 2016. aastal. Horisondil on olulised muutused, kui see juba pole juhtunud. Teie vaimne ja füüsiline vastupanu pannakse proovile. Õnneks on teil teadmised ja kannatlikkus, mis teil aitavad neist katsumustest üle saada.

Töö
Ametialane elu on olnud pigem kaootiline viimasel ajal, ja teid ei säästeta ka 2016. aastal. On selleks siis töökohamuutus, te peate muutma oma juhtimisoskust. Te peate andma osad kohustused teistele üle ja õppima abi paluma, kui vaja. Te võite usaldada oma kolleege.

Raha.
See kehtib ka rahalise külje peal. Te pöördute ilmselt panga poole, et laenu saada. Teie ettevaatlik loomus ajab teid säästma, et olla valmis ootamatusteks ja see aitab teil alal hoida oma rahulikku meelt.

Armastus.
Armastus ja sõprus on esindatud sellel aastal ja see muudab teid väga õnnelikuks. Vallalised leiavad uue kaaslase. Need, kes on kellegagi koos peaksid avastama uusi paiku ja uusi tegevusi koos oma kaaslasega. Te leiate nii, et koosveedetud hetked on palju rikastavamad, kui veeta neid nendega, keda me armastame.

Kommentaare ei ole