{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida ütlevad teie isiksuse kohta teie jalad?

S elgub, et on lihtne ja võimalik tundma õppida ja hinnata täpselt inimese iseloomu ja tervist, lihtsalt vaadates tema jalgu. Nende tublide ...

Selgub, et on lihtne ja võimalik tundma õppida ja hinnata täpselt inimese iseloomu ja tervist, lihtsalt vaadates tema jalgu.

Nende tublide inimeste järgi, kes selle teooria on välja mõtelnud, võime me tundma õppida inimese isiksust ja tuju nende jalgade järgi - selle järgi, kuidas nad astuvad jne.


On olemas neli erinevat jalatüüpi, mis vastavad neljale iseloomutüübile ja mis määravad igaühe olemuse.

1.Kandiline jalg.







Kandiline jalg on väga haruldane, kõik varbad (ka suur varvas) on enam-vähem samapikkused, moodustades ristküliku.
Selline jalg on iseloomulik neile, kes palju analüüsivad, kes armastavad kaaluda ja uurida läbi kõik probleemi küljed enne otsuse vastuvõtmist, kaaludes põhjalikult probleemi head ja halvad küljed enne otsustamist.

Need inimesed ei lase end mõjutada oma hetke-emotsioonidest ja soovidest. Nad võtavad vastu otsuseid, mis on kooskõlas nende tugeva loogikaga. Need on inimesed, kellel on alati jalad maapeal kinni ja kellel on praktiline vaim. Need on kindlad inimesed, keda võib usaldada ja kes on enesekindlad, inimesed, kes lõpetavad alati selle, mida on alustanud.


2. Kreeka jalg.




Sellise jalatüübi puhul on teine varvas suurest varbast pikem. Varbad moodustavad sellisel moel kolmnurga. Sellise jalatüübiga inimesed on üldjuhul aktiivsed, sportlikud ja neil on loominguline vaim. Nende elu on erinevate hobide ja tegevustega täidetud ja nad vaimustuvad tihti ka väikestest asjadest. Nad on osavad ja oskavad olla hea tuju allikaks nende jaoks, kes neid ümbritsevad.

Ent samuti võivad need inimesed olla väga impulsiivsed, võivad kannatada liigse stressi all ja oma stressi üle kanda neile, kes neid ümbritsevad.

3. Rooma jalg.





Selline jalatüüp on iseloomulik neile, kellel on keha heas proportsioonis, kes on ekstravertsed ja sotsiaalsed. Sellise jalatüübiga inimesed on alati valmis õppima uusi asju ja otsivad alati uusi intellektuaalseid ja stimuleerivaid kogemusi. See on tüüpiline reisijate ja nomaadide jalatüüp, mida kutsutakse ka "Õhujalaks" sest need on üldjuhul kerged jalad, harmoonilised ja hästi vormitud, mis kergendavad liikumist. Sellise jalatüübiga inimesed armastavad avastada uusi kultuure ja rikastada oma teadmisi.

Oht, mis neid varitseda võib on see, et nad on tihti liiga enesekindlad ja väga uhke iseloomuga.

4. Egiptuse jalg.




Sellise jalatüübi korral on jalg piklik ja sale. See on delikaatne ja peen jalg ja sellise jalatüübiga inimesed on tavaliselt uusre unistajad ja idealistliku vaimuga. Sellised inimesed hindavad oma intiimsust ja eraelu, neil on külg, mis jääb teiste eest saladuseks, neil on soov põgeneda reaalsuse eest.

Need on ennekõike inimesed, kes vahetavad tihti tuju ja kes on tihti impulsiivsed, loomingulised ja mässavad igapäevaelu rutiini vastu


Kommentaare ei ole