{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

LÕVI Üldine. Aasta alguse pühendate te isiklikule arengule ja te kasutate seda faasi, et leida üles oma juured ja tegeleda tegevustega, mis ...


LÕVI


Üldine.
Aasta alguse pühendate te isiklikule arengule ja te kasutate seda faasi, et leida üles oma juured ja tegeleda tegevustega, mis teile huvi pakuvad. Peale seda on teil raskusi, et tagasi leida oma vana rutiin. Te tunnete soovi oma elu muuta palju lõbusamaks. See aitab teil edasi liikuda ja vältida seiskumist. Teie kirglik iseloom ei jäta teile muud valikut, kui edasi minna ja areneda.
Eelmiste aastate jooksul olete te palju töötanud ja hoolitsenud teiste eest, nüüd on kätte jõudnud aeg keskenduda omaenese soovidele ja tunnetele. See ei ole raske teie jaoks, sest see Päikese poolt mõjutatud märk omab suurt ego. Aga eelmiste aastate jooksul olete te olnud kohustatud olema diskreetsed ja see pole olnud väga teie moodi.

Töö.
Te oskate kasutada oma jõudu ja teadmisi, et teha häid valikuid. Need omadused ei jää märkamatuks ja võib juhtuda, et teile usaldatakse ühe tähtsa projekti juhtimine. Te peate olema ettevaatlik, et mitte unustada neid, kes teiega koos töötavad, sest nad võivad teile anda ideid, mis võivad osutuda väga kasulikeks. Teil tuleb võimalusi näidata end loomingulisena töö juures.

Raha.
Need uued professionaalsed võimalused aitavad teil stabiliseerida rahalist poolt, see võimaldab teil investeerida ja kasu lõigata. On aeg investeerida tulevikku. See otsus võib kaasa tuua  mõningaid raskusi alguses aga pikemas perspektiivis on see kasulik ja tark tegu.

Armastus.
Te olete kohanud mitmeid raskusi selles valdkonnas eelmistel aastatel, sest teie elust on tuldud ja mindud. See pole teie jaoks kerge olnud, eriti kui on vaja olnud teha suurpuhastus oma suhetes. Olete te vallaline või kellegagi koos, nüüd on kätte jõudnud aeg mõista seda, mida ta ühelt suhtelt ootab.

Kommentaare ei ole