{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

KALJUKITS Üldine. Te arenete palju sellel aastal tänu oma otsusekindlusele ja tööarmastusele. Peale kõiki pingutusi on teil lõpuks juhus teh...


KALJUKITS


Ãœldine.
Te arenete palju sellel aastal tänu oma otsusekindlusele ja tööarmastusele. Peale kõiki pingutusi on teil lõpuks juhus teha paus ja nautida oma töövilju. Te jätkate sellegipoolest töötamist, sest teil on alati vaja keskenduda ühele eesmärgile. Sellel aastal aga oleks parem keskenduda omaenda soovidele ja tunnetele.
Peale rasket tööd, mida te olete teinud, et ellu viia oma projekte, võite te endale lubada lõbutsemist. Sellel aastal teie visadus ja pühendumus leiavad tunnustust ja hindamist. Aga te peaksite leidma harmoonia ja sisemise rahu, sest viimastel aastatel olete te oma lugematute tegevustega selle täiesti unustanud.

Töö.
Viimased kaks aastat olete te rasket ja vaevalist tööd teinud. Sellel aastal kaljukitsed näevad lõpuks ometi oma pingutuste vilju ja võib juhtuda, et neile pakutakse ametikõrgendust. Ta peab võib-olla üksi alguses hakkama saama aga temaga liituvad ruttu teised inimesed, kes tahavad temaga koos töötada.

Raha.
Kõik pingutused, mis ta on teinud, et olla säästlik, tasuvad lõpuks ära. Peale seda, kui te olete nii pikka aega end mõistlikena näidanud , võite te endale lubada naudingut. Teie jaoks on see tulevikku investeerimine ja mõnede finantsriskide võtmine. Kui kõik on organiseeritud, võite te puhata ja vaadata oma rikkusi kasvamas.

Armastus.
Mitte ühtegi probleemi armuelus. Teie enesekindlus on teie trump ja muudab teid köitvaks. Vallalistel on ees kohtumised uute inimestega ja need, kes on juba kellegagi koos, õpivad oma kaaslast paremini tundma.

Kommentaare ei ole