{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

KALAD Üldine. Viimased aastad on olnud teie jaoks rasked ja horoskoop ütleb, et te peate sellel aastal uutele probleemidele vastu astuma. Ne...


KALAD



Ãœldine.
Viimased aastad on olnud teie jaoks rasked ja horoskoop ütleb, et te peate sellel aastal uutele probleemidele vastu astuma. Neid ületades õpite te paremini ootamatustele vastu astuma. isegi, kui see aasta tõotab tulla keeruline, peate te mõtlema ja tegutsema, et asju paremuse poole suunata, sest kõik sõltub teist endist.
Te peate lahendama mitmeid konflikte selle aasta jooksul ja astuma probleemidele vastu, isegi, kui te seda vihkate. Te peate kahtlemata stressi all kannatama, aga viimased aastad on teile andnud vajalikud teadmised, kuidas igasugustes probleemsetes situatsioonides toimida.

Töö.
Need ettekuulutused kehtivad ka teie professionaalsel tasandil. Te ei ole karjääriredelil suutnud tõusta, sest teil on raskusi kolleegidega või seisab takistuseks ees üks eriti keeruline projekt. Kasutage oma teadmisi, et leida üles enesekindlus ja mõista olukorda. On võimalik, et teie ametialases elus tuleb ette suuri muutusi ja te peate selleks valmis olema.

Raha.
Sellepärast olete te viimasel ajal näidanud üles suurt ettevaatlikust rahalise külje pealt ja on hea, kui ta ka niimoodi jätkab. Ta ei kohta suuri probleeme selles valdkonnas aga see aitab tal alal hoida meelerahu. Ta võib valida teha mõningaid suuri oste, et oma stressi maandada aga see võib talle kaasa tuua lisamuresid. Sellepärast tasub olla veel kannatlik enne oluliste ostude sooritamist.

Armastus.
Selles valdkonnas on õnnekombel rahu. Vallalised leiavad kergelt uue kaaslase oma ümbruskonnast. Need, kes on kellegagi koos võivad lootma jääda oma kaaslasele, et neid vaigistada ja toetada rasketel perioodidel. See aasta tõotab teile rohkem armastust ja sõprust, kui varem.

Kommentaare ei ole