{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

KAALUD Üldine. 2016. aasta tuleb teie jaoks positiivne. Teil tuleb ette häid juhuseid ja teil on sellel aastal valikuvabadus. Millised ka ei...



KAALUD

Ãœldine.
2016. aasta tuleb teie jaoks positiivne. Teil tuleb ette häid juhuseid ja teil on sellel aastal valikuvabadus. Millised ka ei ole teie projektid, see aasta tuleb ideaalne, et neid ellu viia, sest te olete vaba, et otsustada oma saatuse üle.
Kaalud on õhumärk, vaimne stimuleerimine on teie loomingulisuse jaoks olulised ja piiramatud. See toob teile õnne kõikides valdkondades on selleks siis karjäär, eraelu või mõni muu. Ta kütkestab teisi tänu oma sarmile ja see toob kaasa veelgi positiivseid tagajärgi. Kasutage seda võimalust, mis teile on antud.

Töö.
Kõik läheb hästi professionaalsel pinnal sellel aastal, te olete paljude positiivsete tehingute algatajaks. See aitab teil professionaalselt areneda, te peate sellegipoolest õppima olema vähem enesekindel. Sellel aastal on võimalik et te lähete koolitusele või komandeeringusse ja see võib teile tunduda raskena. Kui te hästi järele mõtlete mõistate ja mõistlikult tegutsete olete te võimeline ellu viima kõik ametialased eesmärgid.

Raha.
Tänu oma ametialasele situatsioonile läheb rahalise külje pealt kõik väga hästi. Kõik investeerimised osutuvad viljakandvateks ja see on ideaalne periood, et parandada oma elutingimusi. Kõik raha, mida investeeritakse tuleb kahekordselt tagasi.

Armastus.
Kaalude horoskoop tõotab, et suhtevaldkond on samuti väga positiivne sellel aastal nii vallalistele, kui ka neile, kes on kellegagi koos. Te olete väga romantiline ja teie sarm ei jäta kedagi ükskõikseks, kui te õnnelik olete. Spontaansus on teie peamine kaaslane sel aastal.

Kommentaare ei ole