{ads}

HIDE

Viimased

latest

2016. aasta horoskoop!

Jäär - Tuleb paljutõotav aasta! Kallid Jäärad! Aasta 2016. tõotab olla just teie jaoks kõige soodsam! Üks, mis on kindel, igavust t...



Jäär - Tuleb paljutõotav aasta!



Kallid Jäärad! Aasta 2016. tõotab olla just teie jaoks kõige soodsam! Üks, mis on kindel, igavust te ei tunne.

2016. aastal otsustate te maailma avastada või oma elus suurpuhastus teha, muutused teid igatahes ei hirmuta, vastupidi!

2016. aasta sirutab teile käe! Uraanus jätkab teie tõmbamist uutele silmapiiridele. Teil on soov avastada ja uurida maailma, uuendused ja muutused teid ei hirmuta, vastupidi, te jumaldate seda. Siin ei ole küsimus pealesurutud muutustest või ootamatutest murrangutest elus, vaid suurest soovist millegi muu järele, mis teid juhatab otsemat teed pidi edule.

Aasta algus tõotab südameasjades rahu ja te soovite muuta oma suhet tugevamaks. See on samuti meeltmööda teie kaaslasele, kellel on peas palju projekte ja plaane. Sellegipoolest enne otsuste vastuvõtmist, kaaluge need korralikult läbi, eriti esimesel trimestril.

Töö alal leiate ennast tiivustatuna Jupiteri mõjutusel. Soovite palgatõusu? Sellel aastal saate vastuse ja kõikide sümptomite järgi on see positiivne.


2016. aastal teie õnn ja õitsemine on sõltuvad eelkõige heast sotsiaalelust, teil on vajadus viita aega nende inimeste seltskonnas, keda te armastate. Suure rõõmuga jagate te õhtusöögikutseid, mis täidab teie kodu naeruhoogude ja mõnusate hetkedega.

2016. aastal kõigub teie vorm suurest tippvormist kuni aeg-ajalt ettetulevate väsimushoogudeni aga üldiselt hoiate te lippu kõrgel. Enesetunne on teil hea, isegi, kui te peate vastu seisma paarile takistusele, te leiate alati mooduse, kuidas asju parema nurga alt näha. See on teie kõige suurem trump sellel aastal, kandke selle eest hoolt, ärge lubage stressil imbuda oma igapäevaellu, niipea, kui tunnete stressi tõusmas, jookske ja tuulutage pead! Juunikuu algusest on teil vaja natuke puhkust.

Saturn saadab teile 2016. aastal häid laineid ja vaigistab teie kannatlikkust, mis pole just kõige parema kuulsusega.


Sõnn - See aasta õnnestub teil!



Isegi, kui aasta algus tõotab tulla natuke delikaatne, aastal 2016. on teile varuks palju häid üllatusi. Tähed panevad teid õigele teele ja soovitavad teile, mida edasi teha, edu ulatab teile käe ja armastus ei jää temast maha.  Lühidalt, aasta 2016 tuleb suur aasta!

Hoolimata aasta loogelisest algusest, ka töömahukast, aasta 2016 reserveerib teile hea koguse häid üllatusi, te olete osa kõige õnnelikemast sodiaagimärkidest. Tähed toetavad teid ja juhatavad teid eduteele mitmes valdkonnas. Armastus ei jää temast maha, te ujute õnnes kohtumiste ja kahekesiolemiste vahel. 2016. on teie jaoks suur aasta!

Te olete palju mõistlikum  ja filosoofilisem 2016. aastal, te mõistate, et elu on liiga lühike, et veeta seda nendega tülitsedes, keda te armastate. Tülid tunduvad teile, kui kasutud ajakaotused, seepärast, niipea, kui te tunnete, et pinge kasvab püüate te õhkkonda lahedamaks muuta. Te panete end rohkem teiste kohale ja teie suhted teiste inimestega ainult paranevad sellest. Tubli! Teil jätkub silmi vaid teie kaaslase jaoks. Kui teil on plaan pere suurendada, siis sellel aastal võib see unistus täituda. Vallalised: ärge kaotage lootust, suur armastus koputab teie uksele teisel trimestril. Te ei oota teda enam? Seda suurem on üllatus!

Aasta möödub teil supervormi ja väikeste väsimushoogude vahel. Ette tuleb ka kurbusehooge, ent õnneks need hetked ei kesta kaua, te oskate õigel ajal võtta härjal sarvist ja vaadata elu positiivsema pilgu läbi. Et olla kogu aasta heas vormis - õppige nautima väikeseid igapäevaseid rõõme, et harjutada oma terasest vaimu. Kehaline tegevus, lõõgastus ja hea tuju ja kõik läheb hästi! Jupiter annab teile usaldust, Neptuun ja Pluuto suurendavad teie entusiasmi. Horoskoop lubab teile, et sellel kolmikul on veel teie jaoks imesid varuks!!! Kui te soovite hakata sporti tegema, on selleks parim võimalus.

Kuuel esimesel kuul võite lõigata oma raske töö vilju!

Ükskõik, milline ka ei ole teie kõige suurem südamesoov, aasta 2016. võib selle täita!



Kaksikud - Kõikide võimaluste aasta!


Rõõmustage! Sest 2016. aasta tõotab tulla üks väga ilus aasta! Te tunnete mitmeid rahulolusid erinevates valdkondades isegi, kui te pole varju all ka mõnede probleemide eest.

2016 tõotab tulla aasta täis üllatusi. 

Suhtlemine on läbi aasta väga hea, teile meeldib veeta aega oma sõpradega. Te tunnete end hästi oma sõprade seltskonnas ja te ei kõhkle neile usaldamast oma eraelu puudutavaid probleeme. Kui mõned sõnad on teile haiget teinud, et kõhkle te sellest avalikult rääkimast ja vajadusel sildu lõhkumast, kui te ei saa oodatud vastuseid.

Teie armuelus on takistusi ja teil tekib palju kahtlusi. Te leiate end mõtlemast mineviku peale ja otsite kontakti vanade sõpradega. Ettevaatust - see pole alati kõige targem äratada üles vanu tundeid!

Vallalised: teie igavene enesekindluse puudumine ei ole hea, te võite minne suurest armastusest mööda!


2016. aastal on stress teie kõige suurem vaenlane. Pinge kogudes ammendate te oma organismi ja esimesed sümptomid ilmuvad: peavalud ja väsimus. Kuulake oma keha, laadige end ja ja unustage vähemalt mõneks nädalavahetuseks oma mured. Ärge hoidke kõike endas, leidke keegi, kellele oma mured usaldada. Suvine periood toob endaga kaasa uuestisünni. Te tunnete end nooremana ja täis head vormi kuni aasta lõpuni.

Töö poole pealt on see aasta, mis toob suurt mõtteainet ja peamurdmist. Ärge muretsege, Neptuun toetab teid teie ettevõtmistes. 



Vähk - Te panete end maksma.


Edusammud 2016. aastal ei ole alati lihtsad aga te tunnete sellegipoolest head edu, kui te otsustele kindlaks jääte ja kõike sinnapaika ei jäta.

2016. aasta tuleb teie jaoks rikas tundeelu poolest isegi, kui ta peaks andma palju mõtlemisainet ja uute reeglite paikapanekuid enne, kui te end taas õnnelikuna tunnete. Teie diplomaadianne on teie trump. Teie tegemistes ei saada edu teid alati ja seda pole lihtne saavutada aga te lõpetate aasta säravalt, kui te ei jäta sinnapaika oma alustatud asju. 2016. aastal näitate te, milleks te olete võimeline. Aasta algus võib kaasa tuua suuri muutusi teie suhetes. Teie tähtedeseis näitab sündi või suhete ametlikuks tegemist, mõlemal juhul, võtke uudis vastu naeratusega, sest isegi, kui te pole selleks ette valmistatud, puudutab see positiivselt teie elu. Vallalised: te armastate liialt oma vabadust, et end kellegagi siduda? Vabadus on hea aga milline on hind, mida te maksma peate?

Sõprussuheteks jääb vähe aega aasta alguses, kuna kõik on hõivatud omalt poolt, see kurvastab teid sest te tunnete, et soovite neid näha ja jagada oma rõõme ja muresid, mis teil südamel on. Võimalikud lahkhelid ja erimeelsused, seepärast ärge kõhelge asju selgitada, et otsast alustada parimate kavatsustega. Ärge sellegipoolest muretsege, need mõned mured on kiired ununema.

Üldiselt olete te 2016. aastal heas vormis kogu aasta end peate vastu vaatama paarile stressihoole. Sellegipoolest ei maksa alla anda, teie suur sisemine jõud laseb teil asju näha nende õige külje alt et neid paremaks muuta. Te filosofeerite, et paremini elust aru saada ja lõpetate sellega, et leiate kõiges head. Lühidalt, 2016. aastal otsustate te näha elu positiivse nurga alt ja see sobib teile. Teie tugev vaim on teie kõige suurem jõud. Teil on peas palju erinevaid projekte aga teil ei ole ei aega ega jõudu, et neid kõiki lõpule viia. Õppige andma teistele seda, mida te ise teha ei jõua ja laske ennast aidata.

Olge entusiastlik.



Lõvi - see on teie kroonimise aasta.




Mida teile toob järgmine aasta? Armastust, raha, tööd - 2016. aasta tuleb rikas muutuste poolest.


Esimesel aastapoolel te ei mõtle palju armastuse poole ja te eelistate põgeneda tööle, see pole alati teie kaaslasele meeltmööda ja ta tunneb end hüljatuna. Organiseeri ennast paremini ja pane prioriteedid paika.

Vallalised: horoskoop tõotab teile ilusaid kohtumisi aga juulikuus peaks juhtuma midagi konkreetsemat.


Te võite oodata erakordset aastat. 2016. aastal on tähed rohkem kui helded teiega. Te võite loota Jupiteri peale, teie suur heategija läbi kogu aasta ja sellise toetaja pole teil suurt karta, kui välja arvata paar rahaprobleemi. Te olete täielik staar, te tõmbate endale sümpaatiat ja toetust igaltpoolt, kuhu te ka ei lähe ja igalpool ulatab edu teile käe.

Esimesel kolmel kuul on teil raskusi kõigega toimetulemisel, sooviga kõike suuta ja liiga hästi teha väsitate te ennast liialt.

Vältige tülisid kollegide vahel.


2016. aastal teete te ilusaid kohtumisi. Te leiate sedamaid ühise keele tänu samadele huvidele. Te sõlmite tugevaid sõprussuhteid ja vanad sõbrad muutuvad veelgi lähedasemateks. Teil on vaja muutusi, et end hästi tunda, teie lähedaste arvamus loeb teile palju, kui te peate valikuid tegema. Kutsed sajavad kogu aasta jooksul, teie kohalolek loeb palju.

Üldiselt olete te kogu aasta heas vormis ja te teete kõik, et seda hoida. Te kuulate väiksematki signaali, mille keha teile saadab ja lähete sellega isegi liiale, paludes oma arstilt teha terve seeria analüüse. Te hakkate tervislikumalt toituma ja väldite kõike, mis võib teid hävitada. Miks mitte aga vältige liialdamist igas asjas, naudingul on ka hind. Mõned pingehetked tulevad ette aga õnneks te oskate võtta õigel ajal distantsi.




Neitsi - 2016. aasta täidab teie soovid.


2016. on teie jaoks väga hea aasta.

Teie kõige meeletumad unistused võivad sellel aastal täituda. Jupiter täidab kõik teie soovid, teil piisab ainult käskida. Koos sellise toetajaga ei jää muud üle, kui alustada uute projektidega ja loota tähtede peale.

Te soovita kahtlemata veeta rohkem aega sõpradega, ent teil jääb ajast puudu. Teie pere võtab kogu teie aja ja te peate hakkama saama oma kohustuste ja vastutustega. Sellegipoolest leiate te aega sõpradele, kui teete häid valikuid ja leiate isegi aega, et kasvatada suuremaks oma sõprusringi, uute ja ootamatute isikute võrra.

 Sellel aastal olet te palju romantilisem ja inspireeritum, see rõõmustab teie kaaslast. Esimesed kuus kuud tõotavad tulla head teile kahele. Vallalised: kõik kohtumised ei ole huvitavad aga varustage end kannatlikkusega, teie südamesõber ei ole nii kaugel, kui te seda arvate. 

Aasta algus tuleb teie jaoks pingeline ja see pole hea teie vaimule. Peab õppima maha rahunema ja lõõgastuma, vastasel juhul tuleb tegemist peavaludega. Õnneks saadab teid tugev vaim ja te oskate hoida distantsi väliste teguritega. Sellegipoolest, et korralikult lõõgastuda, tuleb oodata kevade tulekut ja te leiate taas üles oma vormi. Seejärel otsustate te endale rohkem aega kulutada ja lubada aega lõbustusteks, hea idee!

2016. kuulutab end teie jaoks suureks aastaks, ükskõik, millised pole ka teie unistused või soovid, teil piisab plaksutada ja teie soovid täidetakse.

Jupiter on teiega kuni oktoobrini. Seejärel võib teie teele tulla paar takistust aga see ei takista teid.


Kaalud - Kui on armastust, on kõik korras.



2016. aasta tuleb teie jaoks eelkõige südameaasta ja see annab teile jõudu, samal ajal, kui teistes valdkondades liiguvad asjad delikaatset rada pidi.

2016. aasta on täis armastust ja see kahepoolne õnn on teie kõige suurem jõuallikas, samal ajal, kui teised tegurid teie elus on natuke delikaatsemad. Eriti just teie tegemistes on teil tunne, et teil puudub õnn, isegi, kui see ei takista teid alustatu lõpetamast. Tuleb oodata septembrikuud, et Jupiter võtaks teid oma tiiva alla ja avaks teile kuningliku tee.

2016. tõotab uut algust. Teie horoskoop näeb ette ühte lahkuminekut, see viib teid mõneks ajaks rööpast välja. Öelge endale, et kui üks uks sulgub, avaneb kuskil mõni teine.

Vallalised: te kohtute erinevate inimestega, teie seltskonda otsitakse ja vajatakse, kasutage juhust, et lõbutseda.

Uraan segab natuke teie projekte ja see tekitab mõningaid hilinemisi aga oktoobrist alates, Saturn paneb i-le täpid ja annab teile tagasi usu iseendasse.

Hoidke oma dünamismi, teil on seda vaja aasta lõpuks.


Suhted sõpradega on head aga teil raskusi ei ütlemisega ja on, kes seda ära kasutavad. See teeb teile ainult au, kui te tahate inimesi aidata aga kindlustage enne, et see soov oleks ka siiras. Suvi võib tuua soovi minna sõpradega reisima, tagades unustamatud hetked. Te loote ka uusi sõprussuhteid ja kui te olete vallaline, võib juhtuda, et sõprusest saab ka armastus.

Kogu aasta jooksul olete te üldiselt heas vormis aga teil on vahel raskusi oma energia mõõtmisega. Joostes koguaeg igalepoole väsitate te ennast, lubage endale, kui võimalik, hommikuti kauem magada ja tehke lõuna-uinakuid nädalavahetusel. Te üritate saavutada täiuslikkust, see, mida te peeglist näete, ei rahulda teid. Ärge olge iseendaga liiga karm, selle asemel, et keskenduda oma vigadele, õppige väärtustama oma tugevaid külgi.

Mõned probleemid finantspoole peal aga see ei takista teid oma eesmärke saavutamast, armastus tiivustab teid ja see on parim depressioonivastane ravim.

Aasta lõpp tõotab kiiret aega.



Skorpion - 2016. aastal ületate te ennast.



Te purustate oma piirid ja otsustate minna kaugemale, lükates oma piirid aina edasi.

Te ei soovi enam ainult elada oma unistustes, te tahate teha kõik, et oma unistusi täide viia. Sellegipoolest, see tee ei ole sugugi rahulik jõevool, vastupidi, te peate astuma vastu paljudele järsakutele ja keerudele, mis katsuvad teie hoogu pidurdada. Ent teie edu on vaid seda hiilgavam.

Teid nõutakse taga, kõik otsivad teie seltskonda. Teie sõbrad võtavad teiega igapäevaselt ühendust. Teil on soov tugevdada oma suhteid ja elada sõprussuhteid palju intensiivsemalt, pole välistatud, et sõpruses võib muutuda armastuseks. Veebruaris teete te suurpuhastuse oma sõprade seas, et alal hoida vaid kõige tähtsamad.

Teie liialdusi armastav loomus ei meeldi teie kaaslasele. Parandage end, kui te oma suhtest hoolite, eriti esimesel trimestril.

Vallalised: Te tunnete end suurepäraselt ja heas vormis aasta alguses. Kasutage seda ära aga õppige eristama armastust seiklusest.

Üldiselt 2016. aastal on olümpiavorm ja hea vaim isegi, kui aprillikuu ja maikuu vahel ähvardab teid paar väsimusperioodi. Et sellele relvastatult vastu astuda, vaadake oma toitumine üle, magage piisavalt ja kõik läheb hästi. Teie hea tuju kannab teid ja aitab vastu panna igale olukorrale. Teie soovid ja unistued tõmbavad teid kõrgemale aga panevad teid ka tegema liialdusi, ettevaatust niisiis! Sügis toob kaasa raudse tervise!

Te olete loomult positiivne ja te ei lase end kergelt hirmutada takistuste ja probleemide poolt, mis teie teele võivad tulla. Seda parem, sest teil on vaja kogu jõudu esimese trimestri jooksul. Marsiga, kes teid saadab jaanuarist augustini on teil edu garanteeritud. 

2016. aasta teie jaoks ei ole sugugi puhkus vaid otsustav aasta. Te teete kõik, et oma unistused täide viia, lubamata endal istuda käed rüpes. Te astute julgelt vastu probleemidele, pole kahtlustki, et te tulete võitjana välja.
Aasta algus võib tuua paar rahaprobleemi.



Ambur - 2016. aastal väärite te oma kohta päikese all.

Aasta algus ei tõota olla just kõige kergem, ent probleemid ei kesta kaua tänu teie heale tujule, mida toetab armastus, mis lubab teil unustada mured. Aasta lõpus tunnete te end tiivustatuna ja tundes end palju julgemana ei kõhkle te ründamast endast tugevamaid. Ja miks mitte lõppude lõpuks? Taavet ju võitis Koljati.

Aasta alguses kohtute te uute inimestega ja leiate kohe ühise keele, saades alguseks ilusale sõprusele. Teie kõige suurem jõuallikas ongi õhtud sõpradega, mis lubab teil pingeid maandada. Te otsustate teha suurpuhastust ja eemaldada oma tutvusringkonnast inimesed, keda te ei pea enam oma sõpruse vääriliseks.

Üldiselt olete te heas vormis nii füüsiliselt, kui vaimselt. Käia väljas ja kohtuda inimestega teeb teile palju rõõmu ja rahuldust aga see pole põhjuseks, et te peaksite varahommikul magama minema. Ärge unustage oma unevajadust. Suve algus muudab teid säravaks, te tunnete, et elate uuesti.

Te tahate endale teha oma kohta siin päikese all ja panete ennast maksma. Olge sellegipoolest ettevaatlik endast tugevamatega. Armastus ei unusta teid ja te veedate ilusa suve selle kõrval, keda te armastate.



Kaljukits - Te panete ennast maksma.


2016. aasta tuleb enesevaatlus-aasta, kus te teadvustate rohkem iseennast ja oma soove ja vajadusi. Teie teod küpsevad ja annavad suurepäraseid tulemusi, isegi, kui liigne mõtlemine väsitab teid sageli.

Armastus käib teie järel alates aasta algusest, eriti peab see paika vallaliste juures. Uus kohtumine aitab teil alustada hästi aastat ja teie horoskoop soovitab teil nautida maksimaalselt seda perioodi.

Aasta 2016 sobib teile hästi! Neptuun aitab teil õnnestuda kõiges, mida te ette võtate ja tagab hea edu. Märtsis tõotab mõningaid takistusi.

Sõprussuhete tasandil loote te uusi tutvusi inimestega, kellega leiate kergelt ühise keele. Teie sõprusringkond kasvab teie suureks rõõmuks.

Aasta algus ei tõota teile suurepärast füüsilist vormi, teil puudub motivatsioon ja tähelepanuvõime, kohustused lasuvad raskete koormatena ja mured ei lase teil magada. On vaja, et leiate aega puhata sellel delikaatsel perioodil, ümbritsege end heade sõpradega, kes aitavad teil pingeid maandada. Maikuust alates leiate te oma naeratuse ja hea vormi ja otsustate härjal sarvist haarata.

Kõik ei ole lihtne sellel aastal, te peate end kohandama vastavalt situatsioonidele aga te tulete sellest üsna hästi välja. Te keskendute iseendale, et mõista paremini oma soove.



Veevalaja - Amor ei eemaldu teist.


2016. aastal kingib armastus teile unustamatuid hetki.

2016. aasta toob teile palju rõõmu, armastuse külje pealt saavad teie suuremadki soovid rahuldatud. Teised valdkonnad on aga palju delikaatsemad ja te peate võitlema, et edu saavutada ent alati ootab õnn teid teekonna otsas. See peaks teid motiveerima.


Saturn on teie saatja kuni märtsikuuni ja annab teile julgust kahtlustest üle saada. Peale seda olete te leplikum ja nõustute kompromissidega oma suhte nimel.

2016. tuleb peamiselt ilma probleemideta, see peaks teid rahustama. Vallalised: olge kannatlik, suvi toob häid uudiseid ja tõotab ühte kohtumist, mis märgib teie elu.
2016. aastal võtavad sõprussuhted palju ruumi teie ajast. Sellegipoolest lasete te endale ligi vaid tõelised sõbrad, iseg, kui peaksite selleks suurpuhastuse oma suhtlusringkonnas tegema. Kevade loote te uusi tutvusi, eriti maikuus, teie sõprade sõpradest saavad teie sõbrad ja teie tutvusringkond suureneb. Olete te vallaline? Pole välistatud, et üks sõprus muutub suve jooksul...

Üldiselt olete te heas vormis kogu aasta jooksul, nii oma peas, kui kehas. Teine trimester tõotab tulla palju delikaatsem. Märtsikuu näitab teile teie piire, te tunnete ennast õrnemana füüsiliselt ja vaimselt, isegi, kui teil pole midagi tõsist karta Jupiteriga, kes valvab teie tervise üle. Õnneks see ei kesta kaua, suve algus annab teile tagasi teie supervormi. Õppige oma keha kuulama.


Kalad - Te surute läbi oma tahtmised.


2016. aastal otsustate te olla õnnelik, isegi, kui peaksite minema ise õnne otsima. Hea vaim saadab
teid aga kõik ei lähe alati nii, nagu te loodate.

Suvi toob teile ilusaid hetki ja aasta viimased kuud annavad teile lõpuks ometi oodatud vastuse professionaalse ja finantsilise külje pealt.

Vallalised : 2016. aasta tõotab teile kohtumist ja te leiate taas usu armastusse. Laske oma südamel rääkida ja end juhatada, te ei pea pettuma.

Kui te olete kellegagi koos: teie suhe ei toimi alati nii nagu vaja. Vältige tühiseid tülisid ja õppige rahulikul moel probleeme lahendama.

Te olete heas vormis, hoolimata paarile väsimushoole, mis teid aasta alguses kimbutavad. Õppige tervislikumalt toituma ja kõik läheb hästi. Suve saabumine muudab teid nooremaks, te naudite suve täiel määral.

Saturni mõju annab ennast tunda, see muudab teid loominguliseks. 

2016. aasta ei tõota tulla kerge aasta ent te olete otsustanud olla õnnelik kõigest hoolimata. Lõppude lõpuks olla õnnelik on ju valiku küsimus, kas pole? Sellegipoolest, 2016. aasta toob endaga kaasa ka edu ent teil tuleb varuda natuke kannatlikkust.










Allikad: http://www.aufeminin.com/mon-horoscope/; http://mon.astrocenter.fr/horoscope/annuel




































Kommentaare ei ole